15
ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 研究年報
  2. AA11572737
  3. 20

インドネシアの味

https://k-kentan.repo.nii.ac.jp/records/162
https://k-kentan.repo.nii.ac.jp/records/162
17332428-7ecb-4a41-87b0-63ee1d1f86a0
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00000051783.pdf KJ00000051783.pdf (1.6 MB)
Item type [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2016-07-25
タイトル
タイトル インドネシアの味
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA11572737
論文名よみ
タイトル 〓
著者 小住, フミ子

× 小住, フミ子

小住, フミ子

ja-Kana 〓

Search repository
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 I had an opportunity to visit Indonesia in June in 1991. As one of the peculiarities of their food, they chiefly live on rice, rootcrops and cereals, in which they use many kinds of herb and spices. I was deeply impressed by "Sambel" based upon red pepers and tomatoes, and by the seasoning "terasi" fermented by shrimp and salt. In their daily life, they take many kinds of palm, among which, in particular, coconuts are made into milk, oil and sweets, and also sugar made into muscovado. There are many kinds of banana and many parts can be used. I will show a brief introduction, that the natural materials can still be vividly used in their eating habits.
書誌情報 巻 20, p. 11-24, 発行日 1992-03-25
表示順
内容記述タイプ Other
内容記述 4
アクセション番号
内容記述タイプ Other
内容記述 KJ00000051783
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-21 08:15:57.626754
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3