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  1. 鹿児島県立短期大学紀要 自然・科学篇
  2. AN00039943
  3. 50

鹿児島県志布志町における高齢者の食生活と日常生活に関するアンケート調査

https://k-kentan.repo.nii.ac.jp/records/1398
https://k-kentan.repo.nii.ac.jp/records/1398
7ce40336-ecca-4f96-8c11-fd8c7489e1cd
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00000066320.pdf KJ00000066320.pdf (874.2 kB)
Item type [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2016-07-25
タイトル
タイトル 鹿児島県志布志町における高齢者の食生活と日常生活に関するアンケート調査
タイトル
タイトル The Dietary Habits and the Everyday Life of the Aged in Shibushi, Kagoshima Prefecture
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 高齢者
キーワード
主題Scheme Other
主題 食生活
キーワード
主題Scheme Other
主題 日常生活
キーワード
主題Scheme Other
主題 鹿児島県
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 the aged
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 dietary habits
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 everyday life
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Kagoshima prefecture
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00039943
論文名よみ
タイトル 〓
著者 倉元, 綾子

× 倉元, 綾子

倉元, 綾子

ja-Kana クラモト, アヤコ

Search repository
KURAMOTO, Ayako

× KURAMOTO, Ayako

en KURAMOTO, Ayako

Search repository
著者所属(日)
鹿児島県立短期大学
著者所属(英)
en
Kagoshima Prefectural College
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 I investigated the dietary habits and the everyday life of the aged by using questionnaires in Shibushi, Kagoshima Prefecture, in April, May and June, 1999. The results were as follows : (1) They managed their everyday life active, with doing household chores, gardaning, or farming or foresting. They took care for their health. A half of them had the anxiety for the future, especially for their health. (2) They ate meals regularly and early, and used 15 to 30 minutes. They were careful about their health and food and nutrition. They tended to eat a lot of vegetables, seaweed and lightly-seasoned food. They feed on rice. They bought already cooked food or instant food none, once or twice a month, or once or twice a week. They often exchanged food or vegetables with their neighbors. (3) Most of them were satisfied with their dietary habits. They tasted their meals good, enjoyed meals, ate in a good atmosphere, had a good appetite, didn't have food preferences, and didn't eat out.
書誌情報 巻 50, p. 1-15, 発行日 1999-12-24
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内容記述タイプ Other
内容記述 3
アクセション番号
内容記述タイプ Other
内容記述 KJ00000066320
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Ver.1 2023-06-21 08:06:08.347108
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