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  1. 鹿児島県立短期大学紀要 自然・科学篇
  2. AN00039943
  3. 46

鹿児島県佐多町における高齢者の日常生活および食生活に関するアンケート調査

https://k-kentan.repo.nii.ac.jp/records/1363
https://k-kentan.repo.nii.ac.jp/records/1363
ea90981e-1282-43d5-9022-7c20f26da735
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00000066285.pdf KJ00000066285.pdf (1.0 MB)
Item type [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2016-07-25
タイトル
タイトル 鹿児島県佐多町における高齢者の日常生活および食生活に関するアンケート調査
タイトル
タイトル The Daily Life and the Dietary Habits of the Aged in Sata-cho, Kagoshima Prefecture
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 高齢者
キーワード
主題Scheme Other
主題 食生活
キーワード
主題Scheme Other
主題 鹿児島県
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 the aged
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 dietary life
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Kagoshima prefecture
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00039943
論文名よみ
タイトル 〓
著者 倉元, 綾子

× 倉元, 綾子

倉元, 綾子

ja-Kana クラモト, アヤコ

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小住, フミ子

× 小住, フミ子

小住, フミ子

ja-Kana オズミ, フミコ

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KURAMOTO, Ayako

× KURAMOTO, Ayako

en KURAMOTO, Ayako

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OZUMI, Fumiko

× OZUMI, Fumiko

en OZUMI, Fumiko

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著者所属(日)
鹿児島県立短期大学
著者所属(日)
鹿児島県立短期大学
著者所属(英)
en
Kagoshima Prefectural College
著者所属(英)
en
Kagoshima Prefectural College
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 The questionnaire about the dietary habits had been done on the aged over 65 years old living in their houses in Sata-cho, Kagoshima prefecture, in December 1994. We have gotten 117 useful data and the recovery was 78%. The results were as follows : They ate the meals regularly and the times for eating the meals were early. They ate the meals with their spouse, families or they ate alone in order. The person making meals were their spouse or themselves. Going without a meal, food preferences and eating out were hardly done. The exchanges of the meals, vegetables or fishes were remarkably doing active. The most of the staple food was cooked rice. Using of dishes or pre-cooked food was as same as the whole country. 1-2 times/month, no using and 1-2 times/week were in order. They gave attention to the dietary lives or nutrition. They intended to eat the vegetables, seaweed or fishes. The rates of satisfaction with the dietary life were high in all items. The rate of satisfaction with the whole dietary life was high.
書誌情報 巻 46, p. 19-35, 発行日 1995-12-10
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内容記述タイプ Other
内容記述 4
アクセション番号
内容記述タイプ Other
内容記述 KJ00000066285
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